ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – ΒΡΑΒΕΙΑ FRANCHISE 2022 ΑΡΕΙΜΑΝΙΟ

Τα εκπαιδευτήρια ΑΡΕΙΙΜΑΝΙΟ βραβεύονται για την κορυφαία υποστήριξη και την υποδομή του δικτύου τους.

Μια ακόμα νέα διάκριση για το ΑΡΕΙΜΑΝΙΟ  στα πλαίσια των FRANCHISE AWARDS

Η διαδικασία ανάδειξης των καλύτερων αλυσίδων franchise ολοκληρώθηκε για 14η χρονιά και ξεχώρισαν τόσο οι κορυφαίες αλυσίδες franchise, όσο και τα νέα καινοτόμα franchise concepts, με 38 βραβεύσεις σε 9 ενότητες διακρίσεων.

Η εκδήλωση απονομής για τα ΒΡΑΒΕΙΑ FRANCHISE 2022 πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 2/2/2022 στο Gazarte, με τις αιγίδες των ΕΣΕΕ (Ελληνική Συνομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας), ΕΒΕΑ (Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών) και ΕΣF (Ελληνικό Σύνδεσμο Franchise), με κεντρικούς παρουσιαστές την δημοσιογράφο Χρύσα Φώσκολου και τον σύμβουλο μάρκετινγκ Θέμη Σαρανταένα.

Την εκδήλωση χαιρέτισαν με τις ομιλίες τους ο Άδωνις Γεωργιάδης, Υπουργός Ανάπτυξης & Επενδύσεων, ο, Χρήστος Κέλλας, Βουλευτής Λάρισας, ο Σταύρος Καφούνης, Β΄ Αντιπροέδρος ΕΒΕΑ και ο Θεόδωρος Καπράλος, Αντιπρόεδρος ΕΣΕΕ και Πρόεδρος Εμπορικού Συλλόγου Πειραιά.

Tα εκπαιδευτήρια ΑΡΕΙΜΑΝΙΟ, μέλος του ομίλου SO EASY EDUCATION βραβεύτηκαν με το βραβείο Total Franchise Support για την κορυφαία υποστήριξή τους αναφορικά με τις υποδομές, τη στελέχωση, τα λειτουργικά συστήματα, την οργάνωση, τη διαδικασία παρακολούθησης, την έρευνα και την ανάπτυξη του δικτύου τους.  Για τη συγκεκριμένη βράβευση ο κ. Θοδωρής Τζόγιας, Co-Founder and Partner του ομίλου So Easy Education δήλωσε τα εξής: « Η συγκεκριμένη βράβευση με κάνει ιδιαίτερα περήφανο γιατί επιβεβαιώνει ότι μετά από 33 χρόνια συνεχούς δουλειάς και παρόλες τις δύσκολες συνθήκες που αντιμετωπίζει η αγορά, διατηρούμε πολύ ψηλά τα standards της ποιότητας σε όλα τα επίπεδα των υπηρεσιών και των επιχειρηματικών δομών μας. Συχνά, ακούω ότι το πιο σημαντικό κριτήριο για να αποφασίσει κάποιος να επενδύσει στη δημιουργία ενός φροντιστηρίου μέσης εκπαίδευσης, είναι να επιλέξει ένα δημοφιλές και γνωστό brandname. Έρχομαι εδώ να βεβαιώσω ότι το επιτυχημένο brandname δεν είναι παρά η κορυφή του παγόβουνου. Γι’ αυτό και κάθε νέος επιχειρηματίας πρέπει να ψάχνει σε λεπτομέρεια, πριν κάνει το μεγάλο βήμα, την οργάνωση, την υποδομή, την υποστήριξη και το expertise που μπορεί να του προσφέρει ο franchisor. Στο ΑΡΕΙΜΑΝΙΟ κινούμαστε πολύ προσεκτικά σε όλα τα πλαίσια συνεργασίας με τους franchisee μας προκειμένου να διασφαλίσουμε την υπεροχή και την αξιοπιστία που προσφέρουμε στον τελικό μας πελάτη. Γι’ αυτό και το συγκεκριμένο βραβείο ανήκει σε όλη την ομάδα συνεργατών μου, τους οποίους ευχαριστώ για την αφοσίωση, την επιμονή, τον ενθουσιασμό και το πάθος για την επιτυχία που καθημερινά εκδηλώνουν!»

Ο εκπαιδευτικός όμιλος SO EASY EDUCATION με 91 εκπαιδευτήρια, 952 καθηγητές, 28 ακαδημαϊκούς υπεύθυνους  και περισσότερους από 12,000 σπουδαστές είναι ο ισχυρότερος όμιλος σε

Ελλάδα και Κύπρο. Με εξειδικευμένα προγράμματα εκπαίδευσης που στόχο έχουν να ξεδιπλώσουν και να αναπτύξουν τα μοναδικά τους ταλέντα αλλάζει τις ζωές των σπουδαστών τους στην πράξη προετοιμάζοντας το μέλλον τους  από τη νηπιακή τους κιόλας ηλικία και μετατρέποντας την εκπαίδευση σε μια συναρπαστική πολυδιάστατη εμπειρία. Παρακολουθώντας τις παγκόσμιες εξελίξεις χρησιμοποιούν προηγμένα μέσα τεχνολογίας και αποκλειστικά εξειδικευμένα μοντέλα, που ανταποκρίνονται με ευελιξία στις ανάγκες του κάθε σπουδαστή, ενώ έχουν

αναπτύξει διεθνείς συνεργασίες με κορυφαίους εκπαιδευτικούς οίκους. Με συνεχείς διακρίσεις ξεχώρισε το 2021 για την τριπλή βράβευσή του στα πλαίσια των EDUCATION LEADERS AWARDS

Kαινοτομία στη διδασκαλία

Online διδασκαλία

Bέλτιστη μαθησιακή εμπειρία

ΒΡΑΒΕΙΑ FRANCHISE

Τα ΒΡΑΒΕΙΑ FRANCHISE διοργανώνονται από το 2008 κατ’ έτος από το περιοδικό FRANCHISE BUSINESS με την υποστήριξη του Franchise.GR και αποτελούν τον πλέον καταξιωμένο θεσμό του franchising στη χώρα μας. Υποστηρίζονται από το σύνολο των φορέων του ευρύτερου κλάδου και αποτελούν την κορυφαία εκδήλωση για το franchising στη χώρα μας, με στόχο την ενδυνάμωση και την περαιτέρω διάδοσή του, όπως και την ανάδειξη των βέλτιστων πρακτικών στον κλάδο.