Πίσω από κάθε επιτυχημένο μαθητή βρίσκεται μία επιτυχημένη και δοκιμασμένη μεθοδολογία!

Αρειμάνιο Άρα Πέτυχες!!!

Αρειμάνιο …άρα πέτυχες!

Ψηφιακές τάξεις για όλους τους σπουδαστές

Στο ΑΡΕΙΜΑΝΙΟ® η ψηφιακή τάξη δεν είναι απλώς ένα διαδικτυακό μάθημα. Είναι η απόλυτα επιτυχημένη μεταφορά της ζωντανής τάξης σε on line περιβάλλον.
Ποια είναι τα πλεονεκτήματα της ψηφιακής τάξης ΑΡΕΙΜΑΝΙΟ®:

  • Eξειδικευμένη εκπαιδευτική πλατφόρμα e-learning με μοναδικό σχεδιασμό που εξυπηρετεί όλους τους μαθητές μας, για όσον καιρό μελετούν από το σπίτι. Αρχικά, σχεδιάστηκε κυρίως για τα παιδιά που κατοικούν σε δυσπρόσιτες περιοχές και απομακρυσμένα χωριά, ώστε όλοι να έχουν ισάξια προνόμια στη μάθηση, και να ζήσουν την πλήρη εκπαιδευτική εμπειρία . Πρόκειται για μια εύχρηστη πλατφόρμα προς τους μαθητές κάθε ηλικίας και τάξης, όπου μέσα από τις λειτουργίες της, παρέχει εύκολα, γρήγορα και αποτελεσματικά, εξατομικευμένο εκπαιδευτικό υλικό σε κάθε σπουδαστή, για την καλύτερη δυνατή υποστήριξή του. Στόχος, η ενίσχυση των γνώσεων των σπουδαστών, μέσω διδακτικής ύλης και επαναληπτικών ασκήσεων, ώστε να καλύψουν τυχόν κενά στη μελέτη τους και να συνεχίσουν δυναμικά το διάβασμά τους.
  • Το έμπειρο διδακτικό προσωπικό του φροντιστηρίου ΑΡΕΙΜΑΝΙΟ®, έχει εκπαιδευτεί στη χρήση της διαδικτυακής πλατφόρμας ΑΡΕΙΜΑΝΙΟ® και όλων των εκπαιδευτικών δυνατοτήτων που παρέχει. Μια σειρά εκπαιδευτικών εργαλείων που βοηθούν στην πλήρη κατανόηση και αφομοίωση της ύλης είναι στην υπηρεσία των μαθητών μας με ευελιξία και ευκολία στη χρήση τους.
  • Διατηρούμε ολοκληρωτικά τη φιλοσοφία μας κρατώντας αυστηρά ολιγομελή και ομοιογενή τμήματα στις διαδικτυακές μας τάξεις. Οι μαθητές μας στο διαδικτυακό μάθημα έχουν πλήρη επαφή και διάδραση με τον καθηγητή, συμμετέχουν ενεργά σε όλα τα στάδια του μαθήματος και χρησιμοποιούν πλήρως όλα τα εκπαιδευτικά εργαλεία που τους παρέχουμε ( μέσα από τη δική μας αποκλειστική βιβλιογραφία και το έξτρα εκπαιδευτικό υλικό που συντάσσει η ακαδημαϊκή ομάδα του ΑΡΕΙΜΑΝΙΟ®.
  • Πλούσιο διαδραστικό υλικό ειδικά προσαρμοσμένο για κάθε εκπαιδευτικό επίπεδο. Ειδικός σχεδιασμός διεξαγωγής των επαναληπτικών τεστ και των προσομοιωτικών διαγωνισμάτων σε όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης και όλες τις ηλικίες σπουδαστών εξασφαλίζει την ομαλή πορεία των μαθητών χωρίς κενά.
Γιατί να επιλέξετε τοΑρειμάνιο ως διαδικτυακό φροντιστήριο;

Βραβευμένοι με το Βραβείο EDUCATION LEADER AWARD για την Καινοτομία στη διδασκαλία μας χρησιμοποιούμε την τεχνολογία για να προσφέρουμε σε όλους τους μαθητές μας μια διαφορετική, ουσιαστική και απόλυτα αποτελεσματική εμπειρία γνώσης τόσο στις “ζωντανές” όσο και στις “ψηφιακές μας τάξεις”.