Πίσω από κάθε επιτυχημένο μαθητή βρίσκεται μία επιτυχημένη και δοκιμασμένη μεθοδολογία!

Αρειμάνιο Άρα Πέτυχες!!!

Αρειμάνιο …άρα πέτυχες!

Ενισχυτικά τμήματα για μαθητές Γυμνασίου

Στο Αρειμάνιο θα βρείτε ολιγομελή ενισχυτικά τμήματα για όλα τα μαθήματα του Γυμνασίου, τα οποία  θα ενδυναμώσουν το παιδί σας σε όποιο μάθημα το χρειάζεται.

Ο μαθητής με τη σωστή καθοδήγηση και τη συστηματική επαφή με το γνωστικό αντικείμενο στο οποίο αισθάνεται ανασφαλής, κατορθώνει να καλύψει εύκολα και γρήγορα τα κενά του, μαθαίνει  να οργανώνει την ύλη του και αισθάνεται πλέον αυτοπεποίθηση, αποβάλλοντας τη φοβία για το μάθημα που τον δυσκόλευε.

Τα τμήματά μας απευθύνονται, σαφέστατα, και στους μαθητές οι οποίοι έχουν εντοπίσει ήδη την κλίση τους και στέκονται δίπλα του για την καλλιεργήσουν αλλά και να την τελειοποιήσουν , οδηγώντας τον μεθοδικά προς την αριστεία!

Αρκεί η κατανόηση και το πρόγραμμα ώστε να αποκτήσει άνεση σε ένα μάθημα ο μαθητής. Στο Αρειμάνιο θα βρει και τα δύο. Δίπλα στους έμπειρους καθηγητές μας, θα κατανοήσει τη φιλοσοφία κάθε μαθήματος ώστε να αφομοιώνει σε βάθος την ύλη και θα τοποθετήσει τις βάσεις για τις επόμενες τάξεις, αφού πρώτα καλύψει  τα κενά των προηγουμένων.

Οι συχνές επαναλήψεις, το εκπαιδευτικό μας υλικό, τα φύλλα εργασίας και τα διαγωνίσματα  θα  βοηθήσουν το παιδί σας να αξιολογεί συνεχώς τις γνώσεις  του ώστε να φτάσει στο βέλτιστο των δυνατοτήτων του και να επιτύχει τη μέγιστη δυνατή αφομοίωση.

Ειδικά για τα παιδιά του Γυµνασίου, 3ωρο καθηµερινό πρόγραµµα µελέτης, το οποίο εξασφαλίζει ότι το κάθε παιδί είναι έτοιµο για την επόµενη µέρα αλλά προχωράει σταθερά και χωρίς κενά στα επόµενα βήµατά του. Βασικές έννοιες στα κύρια µαθήµατα διδάσκονται συστηµατικά προχωρώντας και ολοκληρώνοντας τη γνώση που λαµβάνει από το σχολείο.

Το Φροντιστήριο αποτελεί την κύρια οδό υποστήριξης των παιδιών στη πορεία τους προς το Πανεπιστήμιο, γι’αυτό είναι σημαντικό να εντάσσονται όσο το δυνατόν νωρίτερα στη φιλοσοφία αυτή, ώστε να οδηγηθούν στην επιτυχημένη κατάκτηση των στόχων τους!

ΤΜΗΜΑΤΑ ΜΕΛΕΤΗΣ ‘Η ΕΝΙΣΧΥΤΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ;

Μελέτες απέδειξαν ότι τα παιδιά ζουν μια πιο ποιοτική μαθησιακή διαδικασία μέσα στη τάξη . Αυτό συμβαίνει επειδή η τάξη γίνεται πηγή βιωματικών μαθησιακών εμπειριών .Στο Φροντιστήριό μας θα βρείτε Τμήματα Μελέτης  τα οποία έχουν ως στόχο την προετοιμασία για τα μαθήματα της επόμενης ημέρας στο σχολείο, αλλά και Ενισχυτικά Τμήματα για τα μαθήματα στα οποία χρειάζεται ενδυνάμωση το παιδί σας, είτε επειδή τον δυσκολεύουν, είτε επειδή θέλει να τελειοποιηθεί σε αυτά.

Αρκετοί γονείς διχάζονται ως προς το ποια επιλογή θα ήταν ιδανικότερη για το παιδί τους. Είναι γεγονός πως δεν μαθαίνουν όλοι οι μαθητές με τον ίδιο τρόπο. Ο Υπεύθυνος Σπουδών του Αρειμανίου βρίσκεται δίπλα σας για να σας καθοδηγήσει προς την καταλληλότερη επιλογή για το παιδί σας ανάλογα με το μαθησιακό του προφίλ.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑ

Το πρώτο βήµα για να πετύχει κανείς ένα στόχο, είναι να τον θέσει!

Μέσα από το Πρόγραµµα Σταδιοδροµία ο κάθε µαθητής ανακαλύπτει τα ιδιαίτερα ταλέντα και τις κλίσεις του, προσανατολίζοντάς τον στο καλύτερο για εκείνον επαγγελµατικό χώρο. Στη συνέχεια τον κατευθύνουµε ως προς τη διαδροµή που είναι καλύτερο για εκείνον να ακολουθήσει προκειµένου να κατακτήσει µε επιτυχία τον επαγγελµατικό του στόχο.

Παράλληλα, έχοντας γνώση των τάσεων της αγοράς εργασίας προτείνουµε λύσεις που συνδυάζουν τις ικανότητές του µε τις ανάγκες της εποχής, ώστε οι κόποι του να έχουν αντίκρισµα. Η οµάδα των συµβούλων βρίσκεται συνεχώς δίπλα του για να τον συµβουλέψει, µέχρι και τη συµπλήρωση του µηχανογραφικού του. Γιατί έχει µεγάλη σηµασία η επιλογή σχολής αλλά ακόµα µεγαλύτερη οι δρόµοι που οδηγούν σε  επαγγελµατική καριέρα.

frontistirio gymnasiou
Γιατί να επιλέξετε Αρειμάνιο;
Αν είστε γονέας
Αν είστε μαθητής
  • Ο συνδυασμός την ομάδας “Γονέας – παιδί – φροντιστήριο είναι βασικός παράγοντας για την επιτυχία.Για αυτό γίνονται τακτικές ενημερώσεις γονέων και 3 συγκεντρωτικές ενημερώσεις ανά έτος. Εξατομικευμένη παρέμβαση και ενημέρωση για ατομικές ιδιαιτερότητες της προσωπικότητας του κάθε μαθητή.
  • Εφαρμογή στο κινητό με κωδικό και άμεση ενημέρωση για απουσίες και πλήρη εικόνα του μαθήματος. Καταχώριση βαθμών και σύγκριση με τον μέσο όρο των διαγωνισμάτων όλων των μαθητών του ομίλου.
  • Με την έναρξη της σχολικής χρονιάς το φροντιστήριο μας παρέχει στους μαθητές μας πληρές πρόγραμμα με ημερομηνίες διαγωνισμάτων. Έτσι ο μαθητής μπορεί να οργανώσει το χρόνο του και να προετοιμαστεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο!
  • Δημιουργούμε τις συνθήκες ώστε να μαθαίνεις, να θέτεις στόχους, να επιδιώκεις, να προσπαθείς, αλλά παράλληλα να περνάς καλά και να ξεκινάς για το φροντιστήριο με όρεξη!
  • Γιατί έχεις τη δική σου προσωπικότητα, ταλέντα, κλίσεις και ιδιαιτερότητες. Με την βοήθεια ειδικών συμβούλων τα ανακαλύπτουμε και με βάση αυτά θέτουμε μαζί σου στόχους που οδηγούν όχι απλά στην επιτυχία αλλά στην προσωπική ευτυχία σου!

Χάρη στη μεθοδικότητα των προγραμμάτων διδασκαλίας μας ο μαθητής έχει περισσότερο προσωπικό χρόνο και λιγότερο άγχος για το αποτέλεσμα.

Γιατί να κάνει φροντιστήριο ένας μαθητής Γυμνασίου;

Το γυμνάσιο θεωρείται ως η ευκολότερη βαθμίδα εκπαίδευσης .στις περισσότερες περιπτώσεις τους μαθητές συνοδεύουν υψηλοί σχολικοί βαθμοί ,κάτι που τους κάνει και εφησυχάζουν τόσο ώστε όταν φτάσουν στην εισαγωγή του λυκείου να αντιμετωπίσουν δυσκολίες προσαρμογής.

Εμείς συνιστούμε παρακολούθηση μαθημάτων στο γυμνάσιο πρώτον για την σωστή κατανόηση εννοιών στα βασικά μαθήματα αλλά κυρίως για την σωστή προσαρμογή του μαθητή στην κατάκτηση και θεμελίωση γνώσης.Tην τέχνη να στήνεται σαν μαθητής και να δομεί χρόνο και προσωπικότητα.

Κάτι που θα του είναι πολύ χρήσιμο στην είσοδο του στο λύκειο!