Πίσω από κάθε επιτυχημένο μαθητή βρίσκεται μία επιτυχημένη και δοκιμασμένη μεθοδολογία!

Αρειμάνιο Άρα Πέτυχες!!!

Αρειμάνιο …άρα πέτυχες!

Εξετάσεις για υποτροφίες ιδιωτικών σχολείων

Το ΑΡΕΙΜΑΝΙΟ προετοιμάζει παιδιά τα οποία θα ήθελαν να διαγωνιστούν στις εξετάσεις για τις Υποτροφίες εισαγωγής στην Α’ Γυμνασίου, που τα Ιδιωτικά Σχολεία της Αθήνας ανακοινώνουν κάθε χρόνο.

Πρόκειται για υποτροφίες από γνωστά, καταξιωμένα ιδιωτικά σχολεία. Αφορούν είτε το 100% των διδάκτρων για όλα τα έτη ή για ένα χρόνο.

Το κάθε σχολείο ανακοινώνει μέσω της ιστοσελίδας του τις ημερομηνίες των εξετάσεων, οι οποίες συνήθως πραγματοποιούνται στο διάστημα από μέσα Μαρτίου έως και αρχές Μαίου.

Τα μαθήματα που διαγωνίζονται τα παιδιά είναι συνήθως Κατανόηση Κειμένου & Μαθηματικά και οριστικοποιούνται με βάση τις προδιαγραφές – ύλη που ορίζουν τα σχολεία.

Το ΑΡΕΙΜΑΝΙΟ προετοιμάζει τους μαθητές που ενδιαφέρονται με ένα ιδιαίτερο πρόγραμμα σπουδών σε όλα τα βασικά μαθήματα που θα εξεταστούν, ενώ διαθέτει ευέλικτα επιπλέον προγράμματα που προσαρμόζονται στις απαιτήσεις του κάθε σχολείου.

ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ

Επιτυχόντες υποτροφιών 2024

Ο μαθητής μας Κ******* Ανδρέας- Γρηγόρης πήρε υποτροφία στο εκπαιδευτήριο Ελληνική Παιδεία, και στη Λεόντειο, ενώ πέρασε με εξετάσεις στο Κολλέγιο Αθηνών.

Ανδρέας-Γρηγόρη Κ*****ης, με διαδικτυακή προετοιμασία πέτυχε στις εξετάσεις του Κολλεγίου Αθηνών.

Βασίλης Β*****ης, μαθητής του Αρειμανιου Αμφιάλη, που φοιτά στο τμήμα προτύπων πέτυχε στις εξετάσεις για την Σχολή Μωραιτη λαμβάνοντας πλήρη υποτροφία για το Γυμνάσιο και το Λύκειο.

Μαρίλια Α*****ου εκπαιδευτήρια Αυγουλέα – Λιναρδάτου για τις τάξεις του Γυμνασίου

Επιτυχόντες υποτροφιών 2023

ΘΕΟΔΩΡΑ ΚΟ****** Υποτροφία στο ΠΡΟΤΥΠΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΟ ΑΘΗΝΩΝ (τάξεις Γυμνασίου)

Επιτυχόντες υποτροφιών 2022

Μ*****-Ν****** Α******, 1η θέση στο Pierce Αμερικάνικο Κολλέγιο Ελλάδος με 100% Υποτροφία για 6 έτη

Κ***********ς Δ******ς, 100% Υποτροφία στα Εκπαιδευτήρια Αυγουλέα Λιναρδάτου, 3 έτη Λυκείου

Επιτυχόντες υποτροφιών 2020

ΠΡΟΤΥΠΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΕΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ
Κωστέας Γείτονας Κ****     Α**** 

Επιτυχόντες υποτροφιών 2019-2020

Πρώτες θέσεις για τις μαθήτριες μας στις υποτροφίες της Ελληνογαλλικής Σχολής Πειραιά Jeanne d’ Arc.

Ονόματα:
– Π.Μ
: 50%
– Ν.Ι: 30%
– Π.Β: 30%

– Σ. Μ. : 1η ΠΛΗΡΗΣ ΥΠΟΤΡΟΦΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΟΓΑΛΛΙΚΗ ΣΧΟΛΗ JEANNE D’ ARC

– Δ. Κ. : 100% ΥΠΟΤΡΟΦΙΑ ΣΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΑΥΓΟΥΛΕΑ – ΛΙΝΑΡΔΑΤΟΥ & 90% ΥΠΟΤΡΟΦΙΑ ΣΤΗΝ ΙΟΝΙΟ ΣΧΟΛΗ

Γιατί να επιλέξετε Αρειμάνιο;
Αν είστε γονέας
Αν είστε μαθητής
  • Ο συνδυασμός την ομάδας “Γονέας – παιδί – φροντιστήριο είναι βασικός παράγοντας για την επιτυχία.Για αυτό γίνονται τακτικές ενημερώσεις γονέων και 3 συγκεντρωτικές ενημερώσεις ανά έτος. Εξατομικευμένη παρέμβαση και ενημέρωση για ατομικές ιδιαιτερότητες της προσωπικότητας του κάθε μαθητή.
  • Εφαρμογή στο κινητό με κωδικό και άμεση ενημέρωση για απουσίες και πλήρη εικόνα του μαθήματος. Καταχώριση βαθμών και σύγκριση με τον μέσο όρο των διαγωνισμάτων όλων των μαθητών του ομίλου.
  • Με την έναρξη της σχολικής χρονιάς το φροντιστήριο μας παρέχει στους μαθητές μας πλήρες πρόγραμμα με ημερομηνίες διαγωνισμάτων. Έτσι ο μαθητής μπορεί να οργανώσει το χρόνο του και να προετοιμαστεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο!
  • Δημιουργούμε τις συνθήκες ώστε να μαθαίνεις, να θέτεις στόχους, να επιδιώκεις, να προσπαθείς, αλλά παράλληλα να περνάς καλά και να ξεκινάς για το φροντιστήριο με όρεξη!
  • Γιατί έχεις τη δική σου προσωπικότητα, ταλέντα, κλίσεις και ιδιαιτερότητες. Με την βοήθεια ειδικών συμβούλων τα ανακαλύπτουμε και με βάση αυτά θέτουμε μαζί σου στόχους που οδηγούν όχι απλά στην επιτυχία αλλά στην προσωπική ευτυχία σου!

Χάρη στη μεθοδικότητα των προγραμμάτων διδασκαλίας μας ο μαθητής έχει περισσότερο προσωπικό χρόνο και λιγότερο άγχος για το αποτέλεσμα.