Πίσω από κάθε επιτυχημένο μαθητή βρίσκεται μία επιτυχημένη και δοκιμασμένη μεθοδολογία!

Αρειμάνιο Άρα Πέτυχες!!!

Αρειμάνιο …άρα πέτυχες!

Πρόγραμμα Σταδιοδρομία

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑ: ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ!

Το πρώτο βήμα για να πετύχει κανείς ένα στόχο, είναι να τον θέσει!

Γι΄ αυτό και στο ΑΡΕΙΜΑΝΙΟ® έχουμε αναπτύξει ένα αποκλειστικό και εξειδικευμένο πρόγραμμα επαγγελματικού προσανατολισμού σε συνεργασία με ομάδα καταρτισμένων συμβούλων.

Μέσα από το “Πρόγραμμα Σταδιοδρομία” ο κάθε μαθητής ξεκινάει τη δική του διαδρομή προς την επιτυχία από την ηλικία κιόλαςτου Δημοτικού.

Με ειδικά  προσαρμοσμένα προγράμματα για την μικρή αλλά τόσο σημαντική ηλικία εντοπίζουμε από νωρίς τα ιδιαίτερα ταλέντα που κάθε παιδί κρύβει μέσα του και το βοηθάμε να “ανθίσει”. Μεγαλώνοντας στο Γυμνάσιο αρχίζουμε να θέτουμε βασικούς στόχους για την ακαδημαϊκή πορεία του κάθε μαθητή μας καλλιεργώντας τις κλίσεις του.

Προχωρώντας στο Λύκειο θέτουμε συγκεκριμένους επαγγελματικούς στόχους και κατευθύνουμε τον μαθητή ως προς τη συγκεκριμένη  διαδρομή που είναι καλύτερο για εκείνον να ακολουθήσει προκειμένου να κατακτήσει με επιτυχία τον επαγγελματικό του στόχο.

Παράλληλα, έχοντας γνώση των τάσεων της αγοράς εργασίας προτείνουμε λύσεις που συνδυάζουν τις ικανότητές του με τις ανάγκες της εποχής, ώστε οι κόποι του να έχουν αντίκρισμα. Η ομάδα των συμβούλων βρίσκεται συνεχώς δίπλα του για να τον συμβουλέψει, μέχρι και τη συμπλήρωση του μηχανογραφικού του. Γιατί έχει μεγάλη σημασία η επιλογή σχολής αλλά ακόμα μεγαλύτερη οι δρόμοι που οδηγούν σε επαγγελματική καριέρα.


ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚOΥ ΔΕΛΤΙΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΗ ΜΑΘΗΤΕΣ ΜΑΣ!

Το ΑΡΕΙΜΑΝΙΟ® είναι δίπλα σου και στη συμπλήρωση του Μηχανογραφικού Δελτίου, ακόμη και αν δεν είσαι μαθητής του! Όλοι πλέον μπορούν, με τη βοήθεια των εξειδικευμένων μας συμβούλων- εκπαιδευτικών, να φτάσουν στην επιτυχημένη εισαγωγή τους στο Πανεπιστήμιο, αποφεύγοντας τις λάθος επιλογές.

Είμαστε εδώ για να σε ενημερώσουμε για τις επιλογές σχολών που υπάρχουν καθώς και για την αγορά εργασίας έτσι ώστε να ιεραρχήσουμε μαζί τις προτιμήσεις και τα “θέλω” σου, φροντίζοντας παράλληλα να υπολογίσεις σωστά τα μόριά σου ώστε να επιλέξεις τη σχολή και το επάγγελμα που είναι σύμφωνο με τις κλίσεις και την προσωπικότητά σου!

ΧΡΥΣΗ ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ

Μέσα απο την αποκλειστική συνεργασία με το loukas play αξιολογούμε βιωματικά το γνωστικό και συναισθηματικό δυναμικό των μαθητών μας ΠΡΙΝ ακόμη μπουν στην τάξη. Μηδενίζουμε το άγχος της επίδοσης γιατί γνωρίζουμε ότι δεν μαθαίνουμε όλοι με τον ίδιο τρόπο. Ελέγχουμε διάφορες πτυχές της σκέψης του παιδιού, μέσα από ένα καθαρά παιγνιακό περιβάλλον και προωθούμε τη μάθηση αποτελεσματικά και ευχάριστα.

πανελληνιες 2023

To Loukas Play πρόκειται για μια καινοτόμα μέθοδο αξιολόγησης μαθησιακού και συναισθηματικού δυναμικού παιδιών Δημοτικού μέσω παιχνιδιού.

Στόχο έχει μέσα από ένα καθαρά παιγνιακό περιβάλλον, τη βιωματική αξιολόγηση του γνωστικού και συναισθηματικού δυναμικού παιδιών Δημοτικού. Μέσα από αυτήν την ευχάριστη για το παιδί διαδικασία , την κατάρτιση αντίστοιχων προγραμμάτων παρέμβασης, τα οποία θα είναι απόλυτα προσαρμοσμένα και εναρμονισμένα με τις πραγματικές ανάγκες, ενδιαφέροντα και δεξιότητες κάθε παιδιού.

Μέσα από ένα πολυδιάστατο ψηφιακό εργαλείο αξιολόγησης επιτυγχάνεται η ενεργός συμμετοχή του μαθητή, δίχως το άγχος της επίδοσης ή την άμεση εμπλοκή τρίτων.

Με απόλυτη επιστημονική εγκυρότητα,Mια γρήγορη, αποτελεσματική, αξιόπιστη, αλλά και οικονομική συλλογή δεδομένων,τα οποία θα βοηθήσουν παιδιά, γονείς και καθηγητες να οικοδομήσουν το σωστό μαθησιακό πλάνο για τον μαθητευόμενο.

Στον εικονικό κόσμο του παιχνιδιού θα ελέγχονται διάφορες πτυχές της σκέψης του παιδιού, όπως:

  1. μνήμη
  2. αντίληψη
  3. προσοχή, παρορμητικότητα
  4. δημιουργικότητα
  5. γλωσσική αντίληψη
  6. μαθηματική αντίληψη
  7. προσωπικότητα και ηθικός συλλογισμός
  8. μουσική ικανότητα

Καθιστώντας το ίσως το «εξυπνότερο» εργαλείο της αγοράς. Το παιχνίδι έχει βασιστεί «στην απόλυτη μαθησιακή εμπειρία» του υφιστάμενου Learning Escape Room, το οποίο αποτελεί ένα διεθνώς μοναδικό και καινοτόμο εργαλείο αξιολόγησης δεξιοτήτων που προωθεί τη μάθηση με γρήγορο, αποτελεσματικό και ευχάριστο τρόπο.

Μέσα από την πρωτοποριακή σχεδίαση δωματίων ελέγχεται κάθε δεξιότητα που μπορεί να έχει ένας άνθρωπος. Όλα αρχίζουν με ένα σενάριο – ανάλογο των ενδιαφερόντων του παιδιού και διαφορετικό για κάθε παιδί – για μια αποστολή που θα πρέπει να φέρει εις πέρας, περνώντας κάποιες δοκιμασίες δεξιοτήτων (μαθησιακών και όχι μόνο). Με το πέρας της διαδρομής έχει ολοκληρωθεί μια πολύπλευρη και πάνω απ’ όλα ευχάριστη για το παιδί μαθησιακή εκτίμηση!