Πίσω από κάθε επιτυχημένο μαθητή βρίσκεται μία επιτυχημένη και δοκιμασμένη μεθοδολογία!

Αρειμάνιο Άρα Πέτυχες!!!

Αρειμάνιο …άρα πέτυχες!

Πρόγραμμα Σταδιοδρομία

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑ: ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ!

Το πρώτο βήμα για να πετύχει κανείς ένα στόχο, είναι να τον θέσει!

Γι΄ αυτό και στο ΑΡΕΙΜΑΝΙΟ® έχουμε αναπτύξει ένα αποκλειστικό και εξειδικευμένο πρόγραμμα επαγγελματικού προσανατολισμού σε συνεργασία με ομάδα καταρτισμένων συμβούλων.

Μέσα από το “Πρόγραμμα Σταδιοδρομία” ο κάθε μαθητής ξεκινάει τη δική του διαδρομή προς την επιτυχία από την ηλικία κιόλαςτου Δημοτικού.

Με ειδικά  προσαρμοσμένα προγράμματα για την μικρή αλλά τόσο σημαντική ηλικία εντοπίζουμε από νωρίς τα ιδιαίτερα ταλέντα που κάθε παιδί κρύβει μέσα του και το βοηθάμε να “ανθίσει”. Μεγαλώνοντας στο Γυμνάσιο αρχίζουμε να θέτουμε βασικούς στόχους για την ακαδημαϊκή πορεία του κάθε μαθητή μας καλλιεργώντας τις κλίσεις του.

Προχωρώντας στο Λύκειο θέτουμε συγκεκριμένους επαγγελματικούς στόχους και κατευθύνουμε τον μαθητή ως προς τη συγκεκριμένη  διαδρομή που είναι καλύτερο για εκείνον να ακολουθήσει προκειμένου να κατακτήσει με επιτυχία τον επαγγελματικό του στόχο.

Παράλληλα, έχοντας γνώση των τάσεων της αγοράς εργασίας προτείνουμε λύσεις που συνδυάζουν τις ικανότητές του με τις ανάγκες της εποχής, ώστε οι κόποι του να έχουν αντίκρισμα. Η ομάδα των συμβούλων βρίσκεται συνεχώς δίπλα του για να τον συμβουλέψει, μέχρι και τη συμπλήρωση του μηχανογραφικού του. Γιατί έχει μεγάλη σημασία η επιλογή σχολής αλλά ακόμα μεγαλύτερη οι δρόμοι που οδηγούν σε επαγγελματική καριέρα.


ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚOΥ ΔΕΛΤΙΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΗ ΜΑΘΗΤΕΣ ΜΑΣ!

Το ΑΡΕΙΜΑΝΙΟ® είναι δίπλα σου και στη συμπλήρωση του Μηχανογραφικού Δελτίου, ακόμη και αν δεν είσαι μαθητής του! Όλοι πλέον μπορούν, με τη βοήθεια των εξειδικευμένων μας συμβούλων- εκπαιδευτικών, να φτάσουν στην επιτυχημένη εισαγωγή τους στο Πανεπιστήμιο, αποφεύγοντας τις λάθος επιλογές.

Είμαστε εδώ για να σε ενημερώσουμε για τις επιλογές σχολών που υπάρχουν καθώς και για την αγορά εργασίας έτσι ώστε να ιεραρχήσουμε μαζί τις προτιμήσεις και τα “θέλω” σου, φροντίζοντας παράλληλα να υπολογίσεις σωστά τα μόριά σου ώστε να επιλέξεις τη σχολή και το επάγγελμα που είναι σύμφωνο με τις κλίσεις και την προσωπικότητά σου!

πανελληνιες 2023