ΝΕΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ FRANCHISE ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΜΙΛΟ SO EASY EDUCATION

ΝΕΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ FRANCHISE ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΜΙΛΟ SO EASY EDUCATION

Το Νέο & Μοναδικό Ολοκληρωμένο Μοντέλο Ιδιωτικής Εκπαίδευσης, ΤΗΕ ΚΝΟWLEDGE HUB, από τον όμιλο εκπαιδευτηρίων Sο Easy Education, παρουσιάστηκε με μεγάλη επιτυχία και προσέλκυσε δυναμικά το ενδιαφέρον των επισκεπτών στα πλαίσια της έκθεσης  ΚΕΜ Franchise.

Οι εκπαιδευτικές ανάγκες της Ελληνικής κοινωνίας στο διεθνές & άκρως ανταγωνιστικό περιβάλλον, οδήγησαν τον Όμιλο So Easy Education  στη δημιουργία του «Κόμβου της Γνώσης» – THE KNOWLEDGE HUB, του συστήματος που μπορεί να καλύψει ολιστικά το φάσμα των εκπαιδευτικών αναγκών, μέσα από 3 κορυφαία εξειδικευμένα brands που δραστηριοποιούνται κάτω από την ίδια στέγη.

Λειτουργώντας ήδη 8 HUBS σε όλη την Ελλάδαμε, ανάμεσα στα 82 παραρτήματα που διαθέτει και με 30 χρόνια ηγετικής παρουσίας στην εκπαίδευση, τα So Easy Education χαράζουν με όραμα το μέλλον της Ιδιωτικής Εκπαίδευσης.

ΤΑ BRANDS ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ:

SO EASY: Ξένες Γλώσσες – 25 χρόνια

Με 145 προγράμματα Ξενόγλωσσης Εκπαίδευσης για παιδιά, εφήβους, ενήλικες και επιχειρήσεις σε 9 γλώσσες (Αγγλικά, Γαλλικά, Ιταλικά, Γερμανικά, Ισπανικά, Ρώσικα, Αραβικά, Τούρκικα, Κινέζικα).

ΑΡΕΙΜΑΝΙΟ: Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης  – 30 χρόνια

Με 7 καινοτόμους εκπαιδευτικούς πυλώνες που περιλαμβάνουν, σχολική μελέτη Δημοτικού & Γυμνασίου, προετοιμασία των μαθητών για την εισαγωγή τους σε Πρότυπα σχολεία και στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση καθώς και 5 ειδικά σχεδιασμένα προγράμματα για ολοκληρωμένη και εκ´ βάθρων κατάρτηση των μικρών & μεγάλων τους σπουδαστών.

Easy  Win.net: Ψηφιακή εκπαίδευση – 20 χρόνια

Με εξειδικευμένα προγράμματα για παιδιά, ενήλικες , επαγγελματίες και δυνατότητα αναγνωρισμένων πιστοποιήσεων (ECDL, UNICERT).

Η ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ

Το 2018 ο όμιλος So Easy Education απέσπασε το βραβείο ΕDUCATION LEADER AWARD – Bέλτιστης Μαθησιακής Εμπειρίας. Στο διαγωνισμό συμμετείχαν 600 Ιδιωτικά και Δημόσια εκπαιδευτικά ιδρύματα.

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

Για τη χρονιά 2019-2020 προβλέπεται να ξεκινήσουν  τη λειτουργία τους 10 επιπλέον So Easy Hubs σε Ελλάδα και Κύπρο.

FRANCHISE SO EASY, Η ΕΥΕΛΙΚΤΗ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ

Τα So Easy Education προσφέρουν ευέλικτες επιχειρηματικές προτάσεις franchise για όσους επιζητούν ασφάλεια, σε συνδυασμό με υψηλή και διαχρονική κερδοφορία, μέσα από ένα εμπνευσμένο και γεμάτο ζωντάνια αντικείμενο εργασίας με προοπτική στο άμεσο και απώτερο μέλλον.