ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΩΝ ΑΡΕΙΜΑΝΙΟ

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε σήμερα το ετήσιο συνέδριο των εκπαιδευτηρίων ΑΡΕΙΜΑΝΙΟ. Μια δυναμική και παθιασμένη για την τελειότητα ομάδα μοιράστηκε εμπειρίες και απόψεις για τις εξελίξεις και τις νεες τάσεις στην εκπαίδευση.

Το συνέδριο άνοιξε ο ιδρυτής των εκπαιδευτηρίων και συνιδιοκτήτης του ομίλου So easy education, Θοδωρής Τζόγιας ο οποίος ανέλυσε τα στατιστικά δεδομένα της ακαδημαικής χρονιάς που διανύουμε. Σύμφωνα με αυτά, το δίκτυο εμφανίζει δυναμική άνοδο σε νέους μαθητές και κύκλο εργασιών, που αγγίζουν το +30% σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά. Σημαντική είναι και η διατηρησιμότητα παλιότερων μαθητών με ποσοστό πιστότητας 97,6% με τριψήφιο νούμερο μαθητών ανά εκπαιδευτήριο. Ο κ Τζόγιας έκλεισε την παρουσίαση του, υπογραμμίζοντας την άνοδο μαθητών σε τμήματα προετοιμασίας εισαγωγής σε πρότυπα σχολεία, όπου το ΑΡΕΙΜΑΝΙΟ για οκτώ συνεχόμενες χρονιές είναι πρώτο σε εισακτέους.

Τη σκυτάλη παρέλαβε η Τζίνα Ρούπακα, Μarketing Director του ομίλου So easy education, η οποία παρουσίασε τις νέες ευκαιρίες και τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα που προσφέρει το ΑΡΕΙΜΑΝΙΟ. Ανέλυσε τα αποτελέσματα εκτενούς έρευνας και τις στρατηγικές κατευθύνσεις για την επικοινωνία που θα πραγματοποιηθεί την επόμενη χρονιά.

Ακολούθησε η Κατερίνα Ζουγλή, director του νεοσύστατου τμήματος HR του ομίλου, παρουσιάζοντας το πλάνο ειδικών σεμιναρίων για καθηγητές και δικαιοδόχους του ομίλου. Εκλεισε την ομιλία της με την ανακοίνωση της Ακαδημίας Καθηγητών που εχει ήδη οργανωθεί να ξεκινήσει τη δραστηριότητά της απο τον Ιούνιο του 2022.

Ενα δημιουργικό workshop ακολούθησε με συντονισμό απο τη Σίβυλλα Τζόγια, Area & Sales Manager του ομίλου, με στόχο να καταγραφούν προσδοκίες, απαιτήσεις και περαιτέρω ανάγκες των δικαιοδόχων, σχετικά με την αποτελεσματικότερη καθημερινή υποστήριξη του δικτύου.

Τις παρουσιάσεις έκλεισε ο Δημήτρης Ραμαντζάς, συνιδρυτής και συνιδιοκτήτης του ομίλου, ο οποίος μίλησε για τις προοπτικές που φέρνει το μέλλον και τη σημασία των άυλων χαρακτηριστικών στη δημιουργία δυνατών σχέσεων στον όμιλο, όπως ο ενθουσιασμός και το ανήσυχο πνεύμα.

Το συνέδριο ολοκληρώθηκε με τις βραβεύσεις των 3 καλύτερων εκπαιδευτηρίων:

-της Σύρου, το βραβείο παρέλαβε ο ιδιοκτήτης κ Νίκος Πατσιάς

-της Καλλιθέας, το βραβείο παρέλαβε η συνιδιοκτήτρια κα Βαλεντίνη Αλεξανδρίδη

-του Βύρωνα, το βραβείο παρέλαβε ο ιδιοκτήτης κ Βαγγέλης Ανανιάδης. Συγχαρητήρια και στους 3 που ξεχώρισαν αλλά και σε όλη την ομάδα με το #αρειμανιο πάθος, που μεγαλώνει ευτυχισμένα και επιτυχημένα παιδιά!!