Συνέδριο του Δικτύου Φροντιστηρίων Αρειμάνιο 2024

Το Αρειμάνιο εκπαιδευτήριο πραγματοποίησε και φέτος το ετήσιο συνέδριο δικαιοδόχων του Ομίλου την 21η Απριλίου 2024.

Παρευρισκόμενοι ήταν όλοι οι συνεργάτες δικαιοδόχοι και η διοικητική ομάδα του Ομίλου.

Βασικός εισηγητής υπήρξε ο κ. Τζόγιας Θεόδωρος, ιδρυτής των εκπαιδευτηρίων και συνιδιοκτήτης του Ομίλου So Easy Education, ο οποίος καλωσόρισε τους νέους συνεργάτες, παρουσίασε ακαδημαϊκές και διοικητικές αλλαγές για το ακαδημαϊκό έτος 2024-2025 κι ανέλυσε τα στατιστικά δεδομένα της ακαδημαϊκής χρονιάς που πέρασε.

Ακολούθησε ο κ. Διονύσης Γερασιμίδης, Marketing Director ο οποίος ανέπτυξε την στρατηγική επικοινωνίας και παρουσίασε την αποτελεσματικότητα των διαφημιστικών καμπανιών σε νέους υποψηφίους κι εγγραφές. Εστιάζοντας στις τάσεις της αγοράς ανακοινώθηκε η εμπορική πολιτική και οι προτεινόμενες διαφημιστικές κινήσεις ανά περιοχή. Παρέμεινε ιδιαίτερα στην εξωστρέφεια του brand και τη συμμετοχή σε εκδηλώσεις και κοινωνικές δράσεις.

Η κα.Κλαούντια Σκλαβενίτη , υπέυθυνη του τμήματος HR του Ομίλου, εστίασε την ομιλία της στη σημασία των καλών συνεργατών και την ανάγκη για τη συνεχή επιμόρφωση τους με τη βοήθεια του τμήματος. Αναφέρθηκε σύντομα στην πλατφόρμα διαχείρισης καθηγητών του δικτύου, η οποία διευκολύνει την εύρεση των καθηγητών αλλά και τη διοχέτευση τους σε πολλά εκπαιδευτήρια του δικτύου.

Το συνέδριο έκλεισε με τον κ. Δημήτρη Ραμαντζά , συνιδιοκτήτη του Ομίλου So Easy Education, ο οποίος εστίασε στην σημασία και τα πλεονεκτήματα του συστήματος franchise. Τόνισε ότι είμαστε μια ομάδα η οποία λειτουργεί συλλογικά με κοινό στόχο και πολλαπλά οφέλη. Αναφέρθηκαν οι αναπτυξιακοί στόχοι του δικτύου με την εταρική φιλοσοφία να παραμένει στο να δημιουργούμε εκπαιδευτήρια γεμάτα σπουδαστές.