Συνέδριο του Ομίλου Αρειμάνιο 2023

Το Αρειμάνιο εκπαιδευτήριο πραγματοποίησε και φέτος το ετήσιο συνέδριο δικαιοδόχων του Ομίλου την 1η Απριλίου 2023.

Βασικός εισηγητής υπήρξε ο κ. Τζόγιας Θεόδωρος, ιδρυτής των εκπαιδευτηρίων και συνιδιοκτήτης του Ομίλου So Easy Education, ο οποίος ανέλυσε τα στατιστικά δεδομένα της ακαδημαϊκής χρονιάς που πέρασε, έθεσε στόχους για την επόμενη και παρουσίασε την εταιρική στρατηγική.

Ακολούθησε η κα. Τζινα Ρουπακα, Marketing Director του ομίλου η οποία εστίασε στη δυναμική άνοδο  που υπήρξε σε νέους μαθητές και πρότεινε κατευθύνσεις για την επικοινωνία που θα πραγματοποιηθεί δίνοντας έμφαση σε νέες τάσεις που θα πρέπει να ακολουθήσουμε.

Το συνέδριο έκλεισε με τον Γιώργο Γεωργακόπουλο, Director του τμήματος HR του Ομίλου, παρουσιάζοντας την νέα πλατφόρμα διαχείρισης καθηγητών και τα προγράμματα νέων σεμιναρίων για καθηγητές και δικαιοδόχους. Εστίασε την ομιλία του στη σημασία των καλών συνεργατών και την ανάγκη για τη συνεχή επιμόρφωση τους με τη βοήθεια του τμήματος.

Το συνέδριο ολοκληρώθηκε  με τη βράβευση του εκπαιδευτηρίου του Κορυδαλλού για την συνεργασία και την επιτυχημένη ακαδημαϊκή χρόνια, το βραβείο παρέλαβε η ιδιοκτήτρια  κα. Κανάκη Μαρία.