Πίσω από κάθε επιτυχημένο μαθητή βρίσκεται μία επιτυχημένη και δοκιμασμένη μεθοδολογία!

Αρειμάνιο Άρα Πέτυχες!!!

Αρειμάνιο για ΕΠΑΛ …άρα πέτυχες!

Φροντιστήριο προετοιμασίας για Πανελλήνιες στο ΕΠΑΛ

Τα Επαγγελματικά Λύκεια (ΕΠΑΛ) είναι μια μορφή επαγγελματικής εκπαίδευσης στην οποία οι μαθητές έχουν τη δυνατότητα να εξειδικευτούν σε ένα συγκεκριμένο επάγγελμα.

Με εξειδικευμένα προγράμματα σπουδών και την πιο έμπειρη ειδική ακαδημαϊκή ομάδα και οι μαθητές των ΕΠΑΛ πετυχαίνουν κοντά μας τους στόχους τους!!

Το Αρειμάνιο πιστό στη φιλοσοφία της προσέγγισης κάθε μαθητή ατομικά και με την ιδιαιτερότητα που απαιτεί η προσωπικότητα του, προσφέρει εξειδικευμένες υπηρεσίες σε όλους τους μαθητές των ΕΠΑΛ. Μια ομάδα εξειδικευμένων καθηγητών και μια σειρά εξειδικευμένων ακαδημαϊκών συγγραμμάτων και βιβλίων ειδικά σχεδιασμένων για τις ανάγκες των μαθητών μας σε συνδυασμό με όλες τις επιπλέον υπηρεσίες μας στο πλαίσιο του Προγράμματος Σταδιοδρομία οδηγούν και τους μαθητές των ΕΠΑΛ στην επιτυχία.

Ειδικό πρόγραμμα τεστ προσομοιωτικών διαγωνισμάτων για τους μαθητές των ΕΠΑΛ ξεκινάει από τα θερινά προγράμματα και συνεχίζεται σε όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας στην Γ’ Λυκείου.

Προσφέρουμε πλήρη ειδίκευση και διδασκαλία στα μαθήματα όλων των ειδικοτήτων χρησιμοποιώντας όλες τις μεθόδους μας στοχευμένα για τους μαθητές των ΕΠΑΛ.Μόνο στα φροντιστήρια μας!
Ειδική ομάδα καθηγητών
«ΕΠΑ.Λ για εμάς είναι….»

Διαθέτουμε εξειδικευμένους καθηγητές σε κάθε ειδικότητα! Δείτε γιατί είναι τόσο σημαντικό:

Ηλεκτρολόγος: Ο εξειδικευμένος καθηγητής πρέπει να διαθέτει γνώσεις στην ηλεκτρολογία και να είναι εξοικειωμένος με τις πρακτικές εφαρμογές και τα εργαλεία που χρησιμοποιούνται στον τομέα.

Πληροφορική: Ο εξειδικευμένος καθηγητής πρέπει να διαθέτει γνώσεις σε προγραμματισμό, σχεδίαση ιστοσελίδων, δικτυακά συστήματα και βάσεις δεδομένων.

Μηχανικός Κατασκευών: Ο καθηγητής πρέπει να διαθέτει γνώσεις σε μηχανική, στατική και δυναμική και να είναι εξοικειωμένος με τα εργαλεία σχεδίασης και κατασκευής.

Ε – Ευελιξία: Έχοντας μελετήσει τις ανάγκες και τις απαιτήσεις κάθε ενός Τομέα της Γ΄ ΕΠΑ.Λ, μπορούμε και παρέχουμε την διδασκαλία σε όλο το φάσμα των Ειδικοτήτων, καταρτίζοντας κάθε χρόνο ωράρια ευέλικτα σε εφαρμογή και αποτελεσματικά σε επίπεδο Γνώσης και Απόδοσης!

Π- Προγραμματισμός: Κάθε Τομέας, κάθε Μάθημα Ειδικότητας, συνεπώς και κάθε υποψήφιος που ανήκει σε αυτήν λαμβάνει με την εγγραφή του σαφές χρονοδιάγραμμα, γνωρίζοντας επακριβώς την καλυπτόμενη ύλη, την χρονική εξέλιξη της «διαδρομής» μέχρι τις Εξετάσεις, τις ημερομηνίες των Διαγωνισμάτων και την Θεματολογία τους. Έτσι οι υποψήφιοι αποκτούν Πίστη στις δυνατότητες τους!

Α- Αφοσίωση: Το ανθρώπινο δυναμικό των διδασκόντων καθηγητών, έχοντας πολυετή εμπειρία σε κάθε μάθημα Ειδικότητας, όταν πλαισιώνονται από τους εκάστοτε μαθητές, συγκροτούν μια «ομάδα» με τα χαρακτηριστικά του αντίστοιχου Τομέα, με γνώμονα την ανάδειξη της ιδιαιτερότητάς του και το πόσο σημαντικό είναι για τους μαθητές του ΕΠΑ.Λ η απόκτηση «πιστοποίησης ειδικότητας», αυτή που με το πέρας των σχολικών υποχρεώσεων τούς διαφοροποιεί από τους αντίστοιχους απόφοιτους των Γ.Ε.Λ στο αντικείμενο τους.

Λ – Λειτουργικότητα: Όλες οι ανωτέρω «Αρειμάνιες» συνθήκες συμβάλλουν στην έυρυθμη λειτουργία του τμήματος, στην εξελικτική πορεία των μαθητών μας, σαν μια καλοδουλεμένη μηχανή, σαν ένα δημιουργικό αποτέλεσμα, σαν ένα όμορφο ταξίδι μάθησης, σαν ένα καλομελετημένο σχέδιο, που σαν στόχο έχει πάντοτε το χαμόγελο τους και την συγκίνηση μας (καθηγητών και γονέων) για την απαρχή της νέας τους περιόδου, αυτής σαν Ακαδημαϊκούς πολίτες…Γιατί να επιλέξετε για ΕΠΑΛ το Αρειμάνιο;
Αν είστε γονέας
Αν είστε μαθητής

H επιλογή του σωστού φροντιστηρίου είναι ζωτικής σημασίας για την εκπαίδευση των μαθητών στα ΕΠΑΛ.

Όλα τα φροντιστήρια Μέσης εκπαίδευσης Αρειμάνιο διαθέτουν στο δυναμικό τους Εξειδικευμένους καθηγητές που διαθέτουν τις απαραίτητες γνώσεις και εμπειρίες στην κάθε ειδικότητα και μπορούν να διδάξουν τους μαθητές με αποτελεσματικό τρόπο και να τους επιτρέψουν να αποκτήσουν τις απαραίτητες δεξιότητες για την επιτυχία στον τομέα τους.

  • Το φροντιστήριο μας δημιουργεί συνθήκες ώστε ο μαθητής υποψήφιος να μαθαίνει, να θέτει στόχους, να επιδιώκει, να προσπαθεί, αλλά παράλληλα να περνάει καλά.
  • Γνωρίζουμε άψογα τη ψυχολογία και τα θέλω ενός εφήβου που πηγαίνει στα ΕΠΑΛ
  • Γιατί χάρη στη μεθοδικότητα των προγραμμάτων διδασκαλίας μας ο μαθητής έχει περισσότερο προσωπικό χρόνο και λιγότερο άγχος για το αποτέλεσμα .

Ιδανικά σε ποια ηλικία θα έπρεπε να ξεκινήσει ένας μαθητής την προετοιμασία του για Πανελλήνιες Επαγγελματικού Λυκείου;

Ένας μαθητής ΕΠΑΛ θα ήταν ιδανικό να ξεκινήσει από τα θερινά τμήματα 3ης Λυκείου ή και νωρίτερα για να έχει τo μέγιστο αποτέλεσμα

Προσομοιωτικά Διαγωνίσματα Γ’ Επαγγελματικού Λυκείου – Μάρτιος 2024
  • Σάββατο 16/03/2024 10:00-13:00

      (ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ)

  • Σάββατο 23/03/2024 10:00-13:00

       (ΑΟΔΕ – ΥΓΙΕΙΝΗ- ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΥΛΙΚΩΝ – ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ – ΝΑΥΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ – ΜΕΚ ΙΙ – ΔΙΚΤΥΑ Η/Υ)

  • Σάββατο 30/03/2024 10:00-13:00

       (ΑΟΘ – ΑΝΑΤΟΜΙΑ – ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΕΧΝΗΣ -ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΑ ΙΙ – ΝΑΥΣΙΠΛΟΪΑ – ΝΑΥΤΙΚΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ – ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΗΧΑΝΩΝ – ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ Η/Υ)

  • Σάββατο 06/04/2024 10:00-13:00

         (ΝΕΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ)

Δείτε αναλύτικα το πρόγραμμα και την ύλη των προσομοιωτικά διαγωνίσματα εδώ.

Συχνές ερωτήσεις
Έχουμε συγκεντρώσει τις πιο συνηθισμένες απορίες σας για να διευκολύνουμε την έρευνα σας στην σωστότερη επιλογή φροντιστηρίου.

Ωστόσο ένας υπεύθυνος σπουδών σας περιμένει σε κάθε φροντιστήριο μας για να λύσει κάθε απορία σας!
Τι διδάσκουμε σε ένα μαθητή ΕΠΑΛ Α’ Λυκείου
Διδάσκονται τα μαθήματα της Α’ Λυκείου εκτός Αρχαίων Ελληνικών, τα οποία αντικαθίσταται από το μάθημα ειδικότητας που επιλέγει ο μαθητής.
Τι διδάσκουμε σε ένα μαθητή ΕΠΑΛ Β’ Λυκείου
Διδάσκονται τα μαθήματα γενικής παιδείας που χρειάζονται και στη Γ’ Λυκείου και δυο μαθήματα ειδικότητας κατά επιλογή του σπουδαστή.
Τι διδάσκουμε σε ένα μαθητή ΕΠΑΛ Γ’ Λυκείου
Διδάσκονται Μαθηματικά, Νεοελληνική Γλώσσα και τα δυο μαθήματα ειδικότητας.